Dokumenter sendt med MedCom i alt:

00000000
Du er her: Forsiden > Arkiv > MedCom-standarder

MedCom-standarder

Ved indgangen til MedCom6-perioden er MedComs web-servicetestcenter med tilhørende tools etableret og i drift. MedComs web-servicetestcenter skal støtte implementeringsprocessen ved at yde vejledning, værktøjsunderstøttelse samt egentlig test og certificering af IT-leverandørernes anvendelse af Den gode WebService.

Standarden for Den gode WebService implementeres af mange parter i sundhedsvæsnet med henblik på at udveksle oplysninger online på en standardiseret måde, herunder sikkerhedshåndtering. Dette bliver imidlertid kun en realitet, hvis standarden implementeres korrekt af alle parter. MedComs web-servicetestcenter er således relevant for både servere og klienter i et web-servicebaseret samarbejde.

Web-servicetestcentret er on-line tilgængeligt på http://testcenter.medcom.dk/.

I MedCom6-perioden skal web-servicetestcentret og tilhørende tools først og fremmest anvendes i forbindelse med den tekniske implementering af indberetningsløsningerne i SIP-projektet, men står i øvrigt til rådighed for alle interesserede.

Den Gode WebService, web-servicetestcentret og tilhørende tools forventes gradvist overdraget fra MedCom til Digital Sundheds Enhed for IT-Arkitektur og Sikkerhed.

Kontaktpersoner:

Gitte Henriksen, ghe@medcom.dk
Ib Johansen, ijo@medcom.dkSiden er sidst opdateret 7-4-2014