Dokumenter sendt med MedCom i alt:

00000000
Du er her: Forsiden > Publikationer > Film > PatientVille

PatientVille

PatientVille tager den besøgende med på en dansk hjertepatients rejse gennem sundhedsvæsenet. Rejsen starter i det præhospitale område, nemlig en ambulance, der viser telemedicinske løsninger i brug i Region Nordjylland. Herfra bliver patienten bragt til hospitalet, der viser kommunikation med ambulancen samt arbejdsgangen i en akut modtageafdeling via akuttavler. Videre vises der sygehus-hjemmeplejekommunikation via MedCom-meddelelser og de mange muligheder, den praktiserende læge har at arbejde med indenfor sundheds-it. Til slut tager patienten via apoteket og får disponeret medicin og lander i hjemmet, hvor hjemmemonitoreringsudstyr demonstreres.

Gik du glip af alt dette på eHealth Week samt WoHIT-udstillingen i Bella Centeret i maj 2012, kan du se en optagelse af touren nedenfor.

Se filmen og få flere oplysninger, bl.a. omkring hvilke løsninger der demonstreres samt de involverede partnere på http://patientville.wordpress.com.

Er du interesseret i at deltage i PatientVille 2013, er du velkommen til at kontakte Jan Petersen, jap@medcom.dkSiden er sidst opdateret 26-7-2012