Opdateret 2. november 2020

Tilmelding til gratis virtuelt Thought Leader EHTEL Symposium 2020 er nu åben

Det er nu muligt gratis at registrere sig til vores internationale samarbejdspartners virtuelle event, Thought Leader EHTEL Symposium 2020. Eventet løber af stablen den 2. og 3. december 2020 og fokus er i år på fremskyndelsen af og mulighederne for digital sundhed på et internationalt plan. I en tid hvor Covid-19 hærger, er dette fokus blevet endnu mere afgørende, hvorfor MedCom bl.a. også selv skal stå for et af årets i alt seks temaer.

I samarbejde med Sundhed.dk vil MedCom stå for temaet Getting the ground ready for (European) Health Data Spaces, hvor fokus er på fordelene ved internationalt at dele data på en transparent måde, således de kan bruges i mange forskellige sammenhænge og af mange aktører. Der er dermed også lagt op til et mere borgerrettet fokus.

Der er dog også fem andre, spændende temaer på programmet, bl.a. digitale løsninger til mental sundhed, behandlingsformer og datadeling mellem aktører. Der vil ligeledes være rig mulighed for aktiv deltagelse samt at netværke undervejs.

Du kan læse meget mere om Thought Leader EHTEL Symposium 2020 på EHTEL’s hjemmeside, hvor du også nemt og hurtigt kan tilmelde dig eventet.