Opdateret 9. september 2021

En pris for sammenhæng og samarbejde

Den 6. september blev Digitaliseringspriserne for 2021 uddelt.

Region Nordjylland og Sundhedsdatastyrelsen vandt prisen i kategorien ”Sammenhængsprisen for de digitale løsninger til Coronahåndtering”. Det er de digitale løsninger til test, vacciner og smitteopsporing, der kan tage æren for prisen. Sammen med en lang række andre parter, har MedCom også haft en finger med i spillet.

MedCom har medvirket med stor viden og indsigt i udviklingen af løsningen i samarbejde med projektledelsen i Region Nordjylland og leverandøren. Arbejdet bestod i at tilpasse systemet WebReq til en national løsning, som kunne anvendes både i Testcenter Danmark og i de Regionale podeklinikker.

MedCom har i mere end 15 år fulgt udviklingen i WebReq tæt på formandsposten i WebReq-brugergruppen og kunne bidrage med ideer og løsningsforslag til pandemiløsningen. Vi er stolte over at være en del af et samarbejde som har gjort det muligt at ageret hurtigt, effektivt og professionelt da Coronapandemien satte os på prøve.

Der skal lyde et kæmpe tillykke til Region Nordjylland og Sundhedsdatastyrelsen – og alle de andre som bidrog til og har arbejdet benhårdt at muliggøre denne succes!