Opdateret 27. juni 2022

Kommunikationskonsulent ansat hos MedCom

Tillykke til Thomas og tillykke til os!

Fra i dag er Thomas nemlig ikke længere stundentermedhjælper hos os men MedCommer på fuld tid. Vi ser frem til, at hans gode humør, imødekommende væsen og idérige hoved vil være endnu mere til stede i MedCom.

Thomas’ opgave bliver at sætte en mere strategisk fokus og retning på vores kommunikation, så vi får fortalt de vigtige historier bag vores projekter og aktiviteter skarpere, målrettet og hyppigere - både i skrift og visuelt, digitalt og på tryk samt nationalt og internationalt.

MedComs arbejde dækker over mange forskelligartede opgaver, som både er komplicerede og meget fagspecifikke, så det kræver en særlig forståelse for vores funktion og rolle i dansk sundheds-it, den både overordnede og specifikke kontekst, vi opererer i, samt vores historie og fremtid at formidle det hele. Det favner og formår Thomas, og vi er rigtig glade for, at han bliver hos os.

Tillykke til Thomas med veloverstået eksamen og de nye titler som hhv. Cand.mag. i International Virksomhedskommunikation og Kommunikationskonsulent hos MedCom!