Opdateret 1. august 2022

Lars Hulbæk 25-års jubilæum

I dag, den 1. august 2022, er en særlig dag i MedCom. MedComs direktør, Lars Hulbæk, kan nemlig fejre 25-års jubilæum.

For præcis 25 år siden – den 1. august 1997 – trådte Mønboen Lars Hulbæk ind i MedComs lokaler for første gang. Dengang var MedCom stadig en ny spiller inden for sundhedssektoren, og havde til huse på Heden 18 i Odense. Lars blev ansat som medarbejder nummer 7 i rækken; til sammenligning har MedCom i dag 42 ansatte – samt skiftet lokation. Først til Rugårdsvej 15 i Odense og herefter til de nuværende lokaler i Syddanske Forskerparker i Odense.

Lars kom med en uddannelse inden for sundhedsøkonomi fra Syddansk Universitet, som han færdiggjorde i 1992. I mellemtiden havde han arbejdet for det daværende Fyns Amt som fuldmægtig. Lars blev ansat som konsulent, blev hurtigt projektleder for det telemedicinske projekt, og han fik gennem årene projektlederkasketten for mange MedCom-projekter. I juni 2014 overtog Lars så direktørstillingen efter Henrik Bjerregaard. En stilling, han stadig sidder på i dag.

Lars fortæller: ”Det har været 25 utroligt spændende år, hvor jeg har mødt og samarbejdet med en masse herlige mennesker: kollegaer, sundhedspersonale, projektledere, it-folk osv. Jeg har altid været stolt af at være MedCommer, og jeg ser frem til mange flere finurlige udfordringer og gode oplevelser i de næste mange år.”

Fra alle i MedCom vil vi gerne ønske et stort tillykke med det flotte 25-års jubilæum. Vi glæder os til de næste 25 år med dig ved roret.

Læs desuden jubilæumsartiklen ”25 år med digitalisering af sundhedsvæsenet” fra Fyens Stiftstidende, der også sætter ord på Lars’ første 25 år i MedCom.