Opdateret 9. april 2021

Videokonsultation i KontaktLæge

Behov for hjælp?

1. level support: Kommunens medarbejdere skal kontakte kommunens IT-support, hvis de har brug for teknisk support i anvendelse af app’en.
  2. level support: Kommunens IT-afdeling kan få teknisk support ved at sende en mail til
    vv-support@trifork.com
  • Ved behov for teknisk support, så er den primære årsag til tekniske udfordringer aktuelt adgangsstyringen – se evt. ”Teknisk Vejledning – Kontakt Læge app”

Trifork har udarbejdet en hjemmeside, som viser driftsstatus, se her https://minlaegeapp.dk/driftsstatus/

Ny version af KontaktLæge app’en – Android løsningen

Trifork har lavet en ny version af Kontakt Læge på Android (version 1.4.2), som kan fange fejl omkring manglende rettigheder på logins tidligere end i den nuværende løsning.

Løsning i den nye version

Hvis Kombit login’et går godt, så checkes med det samme, at backend’en kan verificere login. Hvis brugeren ikke har den rigtige rolle, vil de blive præsenteret for en fejlbesked og kan ikke fortsætte med at bruge appen.

Aktuelle løsning

Lige nu kan man på ANDROID logge ind og indtaste et CPR-nummer. Det er først, når CPR-nummer indtastes, at der kommer en fejl – derfor ligner det for brugerne (eller IT-afdelingen), at der er foretaget et rigtigt login.

Ændringen gælder kun Android, da iOS allerede håndterer fejl på denne måde.

Opdatering af brugersystemrollen

Kommuner, som anvender KontaktLæge app’en skal opdaterer brugersystemrollen i henhold til Kombit senest 1. februar 2021.

Følgende skal opdateres:

• Tildele brugere som fortsat skal kunne bruge Kontakt Læge jobfunktionsrollen kontaktlaege_bruger_dk i systemet ”Kontakt Læge DK” inden 1. februar 2021.

I forbindelse med tildelingen skal I ikke fjerne den gamle rolle kontaktlaege_bruger, hvis i allerede har den oprettet. Denne rolle må først slettes, når i har taget den nye version af Kontakt Læge i brug. På den måde sikres der en glidende overgang, hvor jeres brugere stadig kan bruge den gamle version, mens overflytningen sker.

Du kan læse mere om projektet og finde vejledninger med mere på https://www.medcom.dk/projekter/kontaktlaege