Opdateret 13. januar 2022

Statistik

Som opfølgning på MedComs mange projekter udarbejdes månedlige statistiktal. Du kan finde links til statistik i forhold til de forskellige projekter nedenunder.

MedCom har en statistikdatabase, som indeholder detaljerede informationer om anvendelsen af elektronisk kommunikation mellem sundhedssektorens parter. Den kan anvendes til konkrete udsøgninger på detaljeret niveau i forhold til den enkelte enhed og til opfølgning på udbredelse af elektronisk kommunikation. I MedCom statistikdatabasen findes rapportudtræk i både pdf og Excel format.

Alle kan oprettes som brugere, og data kan frit anvendes, mod tydelig kildeangivelse.

Link til MedComs statistikdatabase

Bemærk

Korrigerende handling af statistik for december 2020:

MedCom har konstateret, at statistikken på antal af meddelelser generelt i december 2020 var betydelig mangelfuld. Det har desværre ikke vist sig muligt at genskabe den korrekte statistik for december 2020. Samtidig vil det ikke være hensigtsmæssigt at fastholde den mangelfulde december 2020-statistik, da den giver et meget misvisende billede af antallet af meddelelser for måneden.

MedCom har derfor valgt at korrigere statistikken ved at anvende en sammenlignelig statistik og opdatere statistikken for december 2020 hermed. I dette tilfælde er november 2020 valgt. Brugere af statistikken bør tage forbehold for denne korrigering og kan henvise til årsagen og MedComs korrigerende handling såfremt nødvendigt.